lauantai 24. syyskuuta 2011

Kehräämistä demoamassa

Tänään olin Lammas saapuu Vuotaloon -tapahtumassa demoamassa viiden tunnin ajan rukilla ja värttinällä kehräämistä. Mielenkiintoista ja antoisaa oli satojen rukkia ihmettelemään pysästyneiden lasten ja heidän vanhempiensa ja varsinkin liikkeellä olleiden vanhojen ihmisten kanssa seurustelu. Vanhat ihmiset muistelivat, kuinka heillä ennen kotona kehrättiin. Moderni rukki oli monille aivan uusi tuttavuus ja siinä riitti ihmettelemistä. Kyllä he sitten uskoivat, että kierteen saaminen kuituun on ideana kaikissa rukeissa ja se onnistuu sekä perinteisellä että modernilla rukilla.
Tuo näytöskehrääminen oli niin kivaa puuhaa, että tekisin sitä mieluusti uudestaankin. Toivottavasti joskus tarjoutuu mahdollisuus. On tosi kiva päästä näyttämään ihmisille sellaista taitoa, josta ihmiset ovat oikeasti kiinnostuneita.
Kässäkaverini viime keväänä päättyneistä käsityötaiteen opinnoista demosit neula- ja märkähuovutusta. Oli tosi kiva taas tavata heitä. Olemme sopineet, että tapaamme käsityöharratuksen tai käsityötaiteen parissa jatkossakin. Seuraavaksi mennään yhdessä johonkin näyttelyyn ja sen jälkeen syömään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan kiitollisena vastaan kaikki kommentit