sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Tietoisen läsnäolon harjoittelua kehrätessä

Olen kevään ajan käynyt työväenopistossa mindfulness-kurssilla. Huomasin, että voin yhdistää tietoisen läsnäolon harjoittelun hyvin kehräykseen. Läsnäolo olisi hyväksi tässäkin, varsinkin, kun minulla on tapana saada lankaa liikaa kierrettä. Nyt on tavoitteeni kohdistaa kehrätessäni ajatukseni vain siihen, mitä olen tekemässä eli olla koko ajan läsnä kehrätessäni ja pitää samalla kehruuvauhti sopivan hiljaisena. Se on vaikeaa, sillä ajatukseni karkaavat niin helposti omille teilleen ja jalka alkaa polkea nopeammin ja nopeammin... mutta se harjoitus onkin huomioida ajatuksensa, joihin on vajonnut ja palata aina takaisin tietoiseen nykyhetkeen.

Kehrään tänään sunnuntaina, 1. pääsiäispäivänä, valkoista villaa. Sitähän minulla riittää. Olen pessyt lähes kaiken siitä yhdeksästä kilosta raakavillaa, jonka sain syksyllä.

Karstamyllyllä karstatut ovat mukavia kehrätä.
Aarrekartta toteutuu...

Toukokuun alussa jään viideksi kuukaudeksi vuorotteluvapaalle. Ihanaa!
Syksyllä 2010 etsin lehdistä kuvia, jotka parhaiten kuvaisivat unelmiani. Liimailin ne kartongille aarrekartaksi haaveistani ja nyt aarrekartta  toteutuu: Viiden kuukauden ajan VAPAUS tehdä sitä, mitä itse haluan: värjätä, kehrätä, huovuttaa, nauttia elämästä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan kiitollisena vastaan kaikki kommentit